Αιματηρή βεντέτα στη Λιβύη

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Η οικογένεια ενός Λίβυου παράνομου διακινητή ανθρώπων σκότωσε 30 μετανάστες σε εκδίκηση για το θάνατό του, ανέφερε σήμερα η διεθνώς αναγνωρισμένη Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (GNA).

Το υπουργείο Εσωτερικών της GNA ανέφερε σε ανακοίνωση ότι 26 Μπαγκλαντεσιανοί και τέσσερις Αφρικανοί μετανάστες δολοφονήθηκαν στην πόλη Μίζντα και ότι 11 τραυματίες που επέζησαν μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στο Ζιντάν.

Η Λιβύη αποτελεί εδώ και χρόνια προορισμό για μετανάστες λόγω της οικονομίας της που βασίζεται στο πετρέλαιο, αλλά είναι επίσης σημαντικός σταθμός για τους ανθρώπους που προσπαθούν να φτάσουν στην Ευρώπη μέσω της Μεσογείου.

«Μόλις μάθαμε για αυτήν την τραγωδία και προσπαθούμε να λάβουμε περισσότερες λεπτομέρειες και να βοηθήσουμε τους επιζώντες», δήλωσε η Σάφα Μσέχλι, εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για την Λιβύη και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα>>

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More