Άνοιξε η πρώτη λέσχη για καπνιστές στη Θεσσαλονίκη

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Σε λέσχη για καπνιστές μετατράπηκε ένα από τα πιο παλιά καφέ της Κάτω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη. Το καφέ της οδού Παπάφη 189, που λειτουργεί από το 1994, πλέον από τις 7 Ιανουαρίου μετατράπηκε στη λέσχη «Sobrero» και τα μέλη της μπορούν να καπνίσουν και να πιουν τον καφέ τους στο εσωτερικό της.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Όπως εξηγεί ο ιδιοκτήτης της λέσχης, Σάββας Μαυροματίδης οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση λόγω της πτώσης του τζίρου από την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και σύμφωνα με τον ίδιο ο τζίρος στο μαγαζί του μειώθηκε κατά 40 %.

Απαντώντας σε όσους ισχυρίζονται ότι τα καφέ θα γίνουν λέσχες, ο κ. Μαυροματίδης τονίζει ότι δεν πρόκειται για εύκολη διαδικασία καθώς χρειάστηκαν μήνες για την δημιουργία της λέσχης.

«Θα ήθελα να καθησυχάσουμε τους αντικαπνιστές καθώς δεν είναι εύκολη η διαδικασία να δημιουργηθεί η λέσχη. Θεωρώ ότι μαγαζιά σε ποσοστό 20 % πανελλαδικά μπορούν να γίνουν λέσχες», επισημαίνει.

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει μέλος της λέσχης μπορεί να κάνει εγγραφή στο κατάστημα και να του παραχωρηθεί η κάρτα μέλους, την οποία θα πρέπει να επιδεικνύει κάθε φορά που εισέρχεται στον χώρο.

Δείτε τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της λέσχης στο thestival.gr:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Διαβάστε περισσότερα>>

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More