Θεοτοκάτος: Ο Ορφανός θα δώσει δημογραφικά κίνητρα στους δημότες

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Είναι γνωστό ότι η χώρα μας βρίσκεται υπό δημογραφική κατάρρευση και εξυφαίνεται μία αθέατη γενοκτονία κάτι που επιβεβαιώνεται και από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Το έτος 2018 οι θάνατοι υπερείχαν των γεννήσεων κατά 36.000, ενώ κατά την τελευταία τριετία οι θάνατοι υπέρεχουν την γεννήσεων κατά 96.000.
Τι κάνει η πολιτεία και η πολιτική ηγεσία του τόπου;

Απολύτως τίποτα

Ακούσαμε και είδαμε στις τηλεοράσεις τον πρωθυπουργό να λέει στη Βουλή ότι θα λύσει το δημογραφικό πρόβλημα με τους πρόσφυγες ( νόμιμους και παράνομους).

Για πρώτη φορά στη Νεοελληνική ιστορία επιχειρείται, από την ίδια την κυβέρνηση της πατρίδας μας, μαζικός εποικισμός με δική μας και ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

Ενδιαφέρεται κανείς;

Ενδιαφέρεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Ορφανός και ο συνδυασμός του.
Την Κυριακή 5.5.2019, στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης, ανακοίνωσε τα μέτρα που θα λάβει, ως διοίκηση, με δημογραφικά κίνητρα, ώστε να δώσει την δυνατότητα στα νέα ζευγάρια να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά που τόσο έχει ανάγκη η Θεσσαλονίκη και η πατρίδα μας.

Τα μέτρα αυτά είναι:

Απαλλαγή από τα Δημοτικά τέλη, για τις οικογένειες που έχουν ή αποκτούν τέσσερα παιδιά.

Απαλλαγή από τα τροφεία των παιδιών τους, που φοιτούν σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, καθώς και απαλλαγή από τα ποσά για τη φοίτηση τους στα ωδεία, στους αθλητικούς συλλόγους και σε κάθε άλλη δραστηριότητα του Δήμου ή και Νομικών προσώπων του Δήμου.

Χορήγηση εφ’ άπαξ βοηθήματος ποσού αναλόγως των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου στη μητέρα που θα αποκτά το 4ο τέκνο καθώς και όταν θα αποκτά το 5οκαι επιπλέον τέκνο, σε συνεργασία με το Σύλλογο Πολυτέκνων.

Κάλυψη των δαπανών τοκετού, και κάλυψη των δαπανών για τις πάνες , γάλατα κ.τ.λ. του μωρού μέχρι δύο ετών

Οικονομική βοήθεια για τα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών, καθώς και για τους ίδιους τους πολύτεκνους, που αριστεύουν στα Γυμνάσια και τα Λύκεια ή επιτυγχάνουν την εισαγωγή τους σε Σχολές ή Τμήματα των ΑΕΙ ή ΤΕΙ, ή έλαβαν μεταπτυχιακό τίτλο ή το διδακτορικό τους.
Καθιέρωση σταθερού ωραρίου για τις πολύτεκνες μητέρες – υπαλλήλους του Δήμου με σκοπό να μην υποχρεούνται σε υπερωριακή απασχόληση.

Έχουμε αναρωτηθεί που πάμε;
Νομίζω πως όλοι μας ανησυχούμε και τρέμουμε στην σκέψη μιας άδικης και ανάξιας ζωής για εμάς , τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.
Εμείς οι Θεσσαλονικείς αλλά και όλοι οι Έλληνες να μην ξεχνάμε την Ιστορία μας και ας κάνουμε όλοι το καθήκον μας.
Ο λαός μας, γνωρίζει να υπερασπίζεται τα Ιερά, τα Όσιά του και τις παραδόσεις του.
Χρειάζεται Αντίσταση και Ανάκαμψη.
Για να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει.
Για να υπερασπισθούμε ότι κινδυνεύει.
Πιστεύουμε και πρέπει να πετύχουμε.

*Ο Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος  είναι Πρόεδρος των Πολυτέκνων «Οι Άγιοι Πάντες» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιώργο Ορφανό

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More