Χαμός στην Ολλανδία με τις διακοπές του βασιλικού ζεύγους στην Ελλάδα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Γιατί τα ‘μάζεψαν” και έφυγαν άρον – άρον

Αρον άρον διέκοψαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα ο βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα.

 

Στη χώρα τους ξέσπασε σάλος, καθώς την ώρα που οι κάτοικοι καλούνται να μείνουν στα σπίτια τους εξαιτίας του κορωνοϊού, το βασιλικό ζεύγος

έκανε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες διακοπές στη χώρα μας. Βλέποντας τις αντιδράσεις, ο βασιλιάς κατάλαβε το λάθος και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ολλανδία.

«Είδαμε τις έντονες αντιδράσεις και μας άγγιξαν. Για να νικήσουμε την Covid-19 πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες.

Η συζήτηση που προκλήθηκε από τις διακοπές μας δεν συνεισφέρει σε αυτό», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας.

Μάλιστα, και ο πρωθυπουργός της χώρας, Μαρκ Ρούτε, ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν παρενέβη ώστε να εμποδίσει το βασιλικό ζεύγος να φύγει από τη χώρα εν μέσω πανδημίας.
 

«Αντιλήφθηκα αρκετά αργά ότι οι διακοπές αυτές δεν μπορούν να συνεχιστούν ενώ τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται και τα μέτρα γίνονται πιο αυστηρά.

Θα έπρεπε να παρέμβω. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη», ανέφερε ο Ρούτε.

 

Το βασιλικό ζεύγος έχει κατοικία στην Ελλάδα (στην Ερμιονίδα της Αργολίδας) και τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκε στη Μήλο κάνοντας τις διακοπές του, όπου και πάλι ξέσπασε σάλος, καθώς η βασίλισσα εθεάθη χωρίς μάσκα μέσα σε κόσμο.

Η Ολλανδία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς τα κρούσματα ξεπερνούν πλέον τα 8.000 σε καθημερινή βάση, με τα νοσοκομεία να έχουν γεμίσει ασθενείς.
 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More