Χρηστίδης για τη μη βράβευση του ακτιβιστή: Να αναζητήσουν ευθύνες από το ΥΠΕΞ, όχι από την Προεδρία

Στο υπ. Εξωτερικών και όχι στην Προεδρία της Δημοκρατίας, εντοπίζει την ευθύνη για την ακύρωση της βράβευσης του ακτιβιστή Ιάσωνα Αποστολόπουλου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Σχολιάζοντας (Alpha 9,89) το θέμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ Προεδρίας και ΥΠΕΞ, ο κ. Χρηστίδης υποστήριξε: «Αυτό που ζούμε με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι ένας τραγέλαφος, και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να απασχολήσει τη Νέα Δημοκρατία «επιτελικά», η οποία πραγματικά πρέπει να βρει την ισορροπία με μία πτέρυγα η οποία θεωρεί ότι μπορεί να καθορίζει τις εξελίξεις με ορμητήριο ακραίες ιδέες, αντιλήψεις και θέσεις και να τις επιβάλλει στους υπόλοιπους. Είναι γνωστό , ότι ο νόμος 106 του 1975 στα πρώτα του άρθρα, καθορίζει τα ζητήματα αριστείας και των τιμητικών προτάσεων, μετά από πρόταση του Συμβουλίου Ταγμάτων Αριστείας του υπουργείου Εξωτερικών». Για να προσθέσει: «Εκεί πρέπει, λοιπόν, να αναζητήσουν την ευθύνη οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι και σε αυτή την περίπτωση δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα. Μα δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Ελληνικό Σύνταγμα;».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ κατηγορεί τη ΝΔ ότι «παραπλανά για άλλη μια φορά την κοινή γνώμη και κρύβει στους κόρφους της τις ιδεοληπτικές και δογματικές θέσεις μιας «δυναμικής» ομάδας της που αποφασίζει και διατάζει. Στη Νέα Δημοκρατία έχουν μπερδέψει την πολιτική με την επικοινωνία και την σπέκουλα, και δίνουν κάθε μέρα τα διαπιστευτήρια τους για το ποιος είναι πιο δεξιός από τους υπόλοιπους. εκτίθενται μέρα με τη μέρα».

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search