Χρυσόγονος και Πανούσης «φλερτάρουν» με το ΚΙΝΑΛ -Μαζί σε εκδήλωση στις 5 Ιουλίου

Μια διαδικτυακή συζήτηση που «μυρίζει» υπόγειες διεργασίες διοργανώνει το Κίνημα Αλλαγής στις 5 Ιουλίου, για την «Ποιότητα της Δημοκρατίας», στην οποία θα παρέμβει με ομιλία-πλατφόρμα η Φώφη Γεννηματά.

Ομιλητές θα είναι ο τομεάρχης του ΚΙΝΑΛ Μαρίνος Σκανδάμης και οι καθηγητές Ξενοφών Κοντιάδης, Κώστας Χρυσόγονος και Γιάννης Πανούσης, ενώ συντονιστής θα είναι το στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη στον τομέα της δικαιοσύνης Νικόλας Κανελλόπουλος.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στον πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονο, καθώς η Φώφη Γεννηματά τον βολιδοσκοπεί για να μετακινηθεί στο ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με πληροφορίες και στον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Πανούση. Τόσο ο Κώστας Χρυσόγονος όσο και ο Γιάννης Πανούσης έχουν κόψει κάθε δίαυλο με τον ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιοποιούν συχνά τις διαφωνίες τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρώτος, πάντως, διατηρεί καλές σχέσεις με όλες τις πλευρές εντός του ΠΑΣΟΚ, ενώ η παρουσία τού δεύτερου δείχνει την πρόθεση από την πλευρά του Κινήματος Αλλαγής να «πιάσει» τους απογοητευμένους από τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Χρυσόγονος: Δεν αποκλείεται να επιστρέψω στο ΚΙΝΑΛ

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΚΙΝΑΛ, σε συνέντευξή του ο ίδιος ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.

Μιλώντας στον Status FM, ο γνωστός συνταγματολόγος διευκρίνισε παράλληλα ότι «δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό μόνο αν συντρέξουν προϋποθέσεις», σημειώνοντας πως «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν».

«Δεν νομίζω ότι η επιστροφή στα σχήματα του παρελθόντος μπορεί να σηματοδοτήσει κάτι για το μέλλον. Η χώρα χρειάζεται κάτι διαφορετικό, κάτι καινούργιο, ένα καινούργιο ξεκίνημα», είπε, προσθέτοντας ότι «τώρα μπορεί αυτό το διαφορετικό να προκύψει μέσα από τον μετασχηματισμό κάποιου από τα υπάρχοντα κόμματα εξουσίας; Ο χρόνος θα το δείξει». Αναφερόμενος ταυτόχρονα στη σχέση του με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο κ. Χρυσόγονος τόνισε χαρακτηριστικά πως με τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιο για την προεδρία του κόμματος της Κεντροαριστεράς είναι φίλοι 40 χρόνια.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search