Εκτός Open η Αμαλία Κάτζου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Το τέλος της συνεργασίας της με το OPEN γνωστοποίησε η ίδια η δημοσιογράφος Αμαλία Κάτζου με ανάρτησή της στο Facebook.

Η Αμαλία Κάτζου, που παρουσίαζε την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5:30» με τον Βαγγέλη Γιακουμή, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές, δίνοντας ραντεβού μαζί τους. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει, ήδη, βρει νέα δημοσιογραφική στέγη, καθώς στο μήνυμά της έγραψε χαρακτηριστικά πως ένας άλλος κύκλος «έχει ήδη ανοίξει».

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου, αναφέρει:

«Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος έχει ήδη ανοίξει. Μετά από μία ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη, όπως λένε οι συνάδελφοι και οι τηλεθεατές σεζόν στο Οpen, η συνεργασία μου με το κανάλι λύθηκε. Ήταν ένα ταξίδι που μου έδωσε πολλά και επί καναλιού Έψιλον και όταν μετονομάσθηκε σε Open και άλλαξε ιδιοκτησία. Ευχαριστώ τους συναδέλφους με τους οποίους συνεργάστηκα και όλο το προσωπικό του σταθμού. Τα υπόλοιπα θα τα λύσει η ίδια η ζωή. Σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Εις το επανιδείν, γιατί σίγουρα κάπου θα ξανασυναντηθούμε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More