Επεισόδιο Κωνσταντινόπουλου με Πολάκη: «Είσαι απαράδεκτος, μόνο η Χρυσή Αυγή τα έκανε αυτά» [βίντεο]

Στο «κόκκινο» ανέβηκε η θερμοκρασία σε μια μάλλον χλιαρή συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς ο προεδρεύων βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επιτέθηκε με δριμύτητα κατά του Παύλου Πολάκη.

Αφορμή αποτέλεσε η επιμονή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί, παρότι είχε τελειώσει ο χρόνος της ερώτησής του προς τον υπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη, για τα μονοκλωνικά φάρμακα.

«Μόνον η Χρυσή Αυγή έλεγε ότι έχει δίκιο», φώναξε ο κ. Κωνσταντινόπουλος που προήδρευε στην έδρα, αντιδρώντας στην επιμονή του βουλευτή.

Η αναφορά ωστόσο προκάλεσε την αντίδραση του κ. Πολάκη, ο οποίος κάλεσε τον συνάδελφό του να πάρει πίσω τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε.

«Όχι, δεν παίρνω τίποτα πίσω! Δεν το παίρνω πίσω! Δεν σας δίνω τον λόγο! Δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία! Δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία! Δεν μπορεί να συνεχίσετε με αυτόν τον τρόπο! Είστε απαράδεκτος! Τριάντα λεπτά η Βουλή πρέπει να σας ανεχθεί μόνο…», συνέχισε μέσα σε ένταση ο προεδρεύων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος άφησε και μια αιχμή για την πρόσφατη μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ από το ΚΙΝΑΛ, αυτή του πρώην βουλευτή, Συμεών Κεδίκογλου:
«Πήρατε τον Συμεών, που ήταν υπουργός Σαμαρά-Βενιζέλου! Είστε απαράδεκτος! Είστε ο μόνος που δημιουργεί πρόβλημα στη διαδικασία. Για τον Συμεών Κεδίκογλου θέλετε να μου πείτε κάτι; Εσείς πήρατε τον Κεδίκογλου, αυτό είναι το πρόβλημά σας!».

Δείτε το βίντεο:

Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν, με τον κ. Κοντοζαμάνη να αποφεύγει διακριτικά οποιοδήποτε σχόλιο.

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search