Για όλα φταίνε οι… πρώην γκόμενες!

Είναι ηθοποιός. Που, εκτός του ότι «σημαίνει φως», θεωρητικά «ποιεί ήθος». Έχει έντονη θεατρική παρουσία, αλλά στο ευρύ κοινό έγινε αναγνωρίσιμη και γνωστή από τα 7 προεκλογικά σποτάκια του ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές του ’19.

Εκτός από ηθοποιός (με ό,τι αυτό σημαίνει), είναι και ριζοσπαστική αριστερή, δηλαδή… ΣΥΡΙΖΑ, υπό τη σημαία του οποίου κατέβηκε υποψήφια βουλευτίνα στην Α’ Αθηνών αλλά και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ, «Ανοιχτή Πόλη».

Η κ. Άννα Ελεφάντη παρέμεινε… υποψήφια. Αφού ούτε στη Βουλή μπήκε, αλλά ούτε και στο Δημαρχείο. Δεν έπεισε -όπως δεν έπεισαν και τα 7 σποτάκια στα οποία πρωταγωνιστούσε, ώστε το κόμμα της να κερδίσει τις εκλογές…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κ. Ελεφάντη, παραμένει ηθοποιός, παραμένει και… μαχόμενη αριστερή! Με πολιτικές φιλοδοξίες, προφανώς. Κι επειδή φαίνεται να έχει πεισθεί από την κομματική εμμονή ότι ο Μητσοτάκης θα πάει σε πρόωρες εκλογές, σκέφθηκε το κορίτσι ότι το όνομά της πρέπει να «παίζει» στη δημοσιότητα, να μην ξεχασθεί. Και επειδή, προφανώς, δεν πιστεύει ότι «ποιώντας ήθος» συζητιέται, σκέφθηκε να το γυρίσει στο «ανήθικο», που έχει φανατικούς οπαδούς σε μια μερίδα ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, για να «φτιάξει προφίλ».

Ποιούσα, λοιπόν… αριστερό ήθος, η κ. Ελεφάντη έγραψε στο διαδίκτυο (με αφορμή την κακιά στιγμή της ΕΡΤ να μη μεταδώσει ζωντανά από το Τόκιο την επιτυχία του Πετρούνια) ότι «ζούμε σε μια χώρα που για να σε δείξει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του πρωθυπουργού…», αναφερόμενη στη Μαρία Σάκκαρη, που εκείνες τις ώρες αγωνιζόταν στο Τόκιο!

Θαύμα δεν είναι; Ο ΣΥΡΙΖΑ των δικαιωματιστών, της υπεράσπισης των γυναικών έναντι των φυλετικών διακρίσεων, βγαίνει στο διαδίκτυο και… γκομενίζει με την αηδία, την ανοησία, την ποταπότητα, τη φτήνια!

Θα πείτε, ίσως, δεν τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα στέλεχός του κοπρίζει τη δημόσια σφαίρα! Αλλά, τότε, γιατί ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκήρυξε τη χυδαιότητα, δεν επέπληξε δημοσίως το στέλεχός του, δεν τη διέγραψε, το κόμμα του… ηθικού πλεονεκτήματος που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόνον ο Μπίστης και ο Χατζησωκράτης («σώγαμπροι» ικέτες στον ΣΥΡΙΖΑ-Δημοκρατική Συμπαράταξη) αισθάνθηκαν την ανάγκη να υπερασπισθούν την Αριστερά (και τη συστράτευσή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ…), εξανιστάμενοι πως «δεν είναι αυτή η Αριστερά στα ”πέτρινα χρόνια”, η αριστερά που δεν έχει σχέση με την ανοησία και τη χυδαιότητα…»!

Καλά, είναι για γέλια! Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει… τουμπεκί ψιλοκομμένο την αθλιότητα, που σημαίνει την ανέχεται ευχαρίστως, αν δεν την υποθάλπει κιόλας (βλέπε Πολάκη). Αλλά και οι κ.κ. Μπίστης και Χατζησωκράτης μας κοροϊδεύουν, πάνε να βγουν «λάδι» και να το παίξουν «αυθεντικοί αριστεροί του ηθικού πλεονεκτήματος»;

Αφού δεν «έχουν σχέση» με την «ανοησία και τη χυδαιότητα», γιατί δεν παραιτούνται, καταγγέλλοντες τη σχεδόν επίσημη γραμμή λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά… συνοφρυωμένοι και σκεπτικοί επιμένουν να προσφέρονται για άλλοθι σε αυτό το αχαρακτήριστο τσίρκο;
Ω καιροί, ω ήθη…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search