Για όλα φταίνε οι… πρώην γκόμενες!

Είναι ηθοποιός. Που, εκτός του ότι «σημαίνει φως», θεωρητικά «ποιεί ήθος». Έχει έντονη θεατρική παρουσία, αλλά στο ευρύ κοινό, έγινε αναγνωρίσιμη και γνωστή από τα 7 προεκλογικά σποτάκια του ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές του ’19.

Εκτός από ηθοποιός (με ότι αυτό σημαίνει), είναι και ριζοσπαστική αριστερή, δηλαδή… ΣΥΡΙΖΑ, υπό την σημαία του οποίου κατέβηκε υποψήφια βουλευτίνα στην Α’ Αθηνών αλλά και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ, «Ανοιχτή Πόλη».

Η κ. Άννα Ελεφάντη, παρέμεινε… υποψήφια. Αφού ούτε στην Βουλή μπήκε, αλλά ούτε και στο Δημαρχείο. Δεν έπεισε- όπως δεν έπεισαν και τα 7 σποτάκια στα οποία πρωταγωνιστούσε, ώστε το κόμμα της να κερδίσει τις εκλογές…
Η κ. Ελεφάντη, παραμένει ηθοποιός, παραμένει και … μαχόμενη αριστερή! Με πολιτικές φιλοδοξίες, προφανώς. Κι επειδή φαίνεται να έχει πεισθεί από την κομματική εμμονή ότι ο Μητσοτάκης θα πάει σε πρόωρες εκλογές, σκέφθηκε το κορίτσι ότι το όνομά της πρέπει να «παίζει» στην δημοσιότητα, να μην ξεχασθεί. Και επειδή, προφανώς, δεν πιστεύει ότι «ποιώντας ήθος» συζητιέται, σκέφθηκε να το γυρίσει στο «ανήθικο», που έχει φανατικούς οπαδούς σε μια μερίδα ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, για να «φτιάξει προφίλ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιούσα, λοιπόν… αριστερό ήθος, η κ. Ελεφάντη έγραψε στο διαδίκτυο (με αφορμή την κακιά στιγμή της ΕΡΤ να μην μεταδώσει ζωντανά από το Τόκιο την επιτυχία του Πετρούνια) ότι « ζούμε σε μια χώρα που για να σε δείξει η ΕΡΤ, πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιό του πρωθυπουργού…», αναφερόμενη στην Μαρία Σάκκαρη, που εκείνες τις ώρες αγωνιζόταν στο Τόκιο!
Θαύμα δεν είναι; Ο ΣΥΡΙΖΑ των δικαιωματιστών, της υπεράσπισης των γυναικών έναντι των φυλετικών διακρίσεων, βγαίνει στο διαδίκτυο και…. γκομενίζει με την αηδία, την ανοησία, την ποταπότητα, την φτήνια!

Θα πείτε, ίσως, δεν τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα στέλεχός του κοπρίζει την δημόσια σφαίρα! Αλλά, τότε, γιατί ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκήρυξε την χυδαιότητα, δεν επέπληξε δημοσίως το στέλεχός του, δεν την διέγραψε, το κόμμα του… ηθικού πλεονεκτήματος που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του; Μόνο ο Μπίστης και ο Χατζησωκράτης («σώγαμπροι» ικέτες στον ΣΥΡΙΖΑ- Δημοκρατική Συμπαράταξη) αισθάνθηκαν την ανάγκη να υπερασπισθούν την Αριστερά(και την συστράτευσητους με τον ΣΥΡΙΖΑ…), εξανιστάμενοι πως «δεν είναι αυτή η Αριστερά στα «πέτρινα χρόνια», η αριστερά που δεν έχει σχέση με την ανοησία και την χυδαιότητα…»!
Καλά είναι για γέλια! Ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνει… τουμπεκί ψιλοκομμένο την αθλιότητα ,που σημαίνει την ανέχεται ευχαρίστως, αν δεν την υποθάλπει κι’ όλας (βλέπε Πολλάκη). Αλλά και οι κ.κ. Μπίστης και Χατζησωκράτης μας κοροϊδεύουν, πάνε να βγούν «λάδι» και να το παίξουν «αυθεντικοί αριστεροί του ηθικού πλεονεκτήματος»;

Αφού δεν «έχουν σχέση» με την «ανοησία και την χυδαιότητα», γιατί δεν παραιτούνται καταγγέλλοντες την σχεδόν επίσημη γραμμή λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά… συνοφρυωμένοι και σκεπτικοί επιμένουν να προσφέρονται για άλλοθι σ’ αυτό το αχαρακτήριστο τσίρκο;
Ω καιροί, ω ήθη…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search