Για τρίτη φορά διαγνώστηκε με λευχαιμία ο τερματοφύλακας της Σερκλ Μπριζ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

 

 

Δυσάρεστα νέα από το Βέλγιο, όπου ο 27χρονος τερματοφύλακας της Σερκλ Μπριζ διαγνώστηκε για τρίτη φορά με λευχαιμία.

Ο Μιγκέλ Βαν Ντάμε έχει ήδη αποδείξει το πόσο δυνατός είναι, αφού δύο φορές κλήθηκε να… παλέψει με την ασθένεια και τη νίκησε. Δυστυχώς, όμως, θα πρέπει να το ξανακάνει, αφού διαγνώστηκε και πάλι, για τρίτη φορά, με λευχαιμία.

«Δυστυχώς είμαι εδώ με δυσάρεστα νέα. Χθες έλαβα τα αποτελέσματα βιοψίας που δείχνουν ότι η λευχαιμία επέστρεψε, αυτή τη φορά στο μυελό των οστών. Αυτό σημαίνει ότι η θεραπεία που λαμβάνω τώρα, δεν δουλεύει. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές τώρα γιατί έχω ήδη δοκιμάσει τα πάντα.

Το μοναδικό πράγμα που μπορούν να κάνουν για μένα τώρα είναι να μείνω ζωντανός, όσο είναι αυτό δυνατόν, μέχρι κάποιος κάπου στον κόσμο να εμφανιστεί με μία νέα θεραπεία.

Αυτή τη στιγμή είμαι σε καραντίνα τεσσάρων εβδομάδων με χημειοθεραπεία. Αυτό ήδη έχει δείξει ότι μπορεί να αποβάλλει τη λευχαιμία από το σώμα μου, αν και μόνο προσωρινά. Αυτό μου δίνει λίγο χρόνο.

Δεν ξέρω πόσο μπορώ να ζήσω έτσι. Σίγουρα δεν πρόκειται να τα παρατήσω και θα κάνω τα πάντα για να το… μεταθέσω, όσο είναι δυνατόν. Θα είναι πολύ σκληρό. Όσο υπάρχει όμως ελπίδα, θα συνεχίσω να πιστεύω. Ποτέ δεν θα τα παρατήσω», ήταν τα λόγια του στο μήνυμα του μέσω Instagram.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More