Γρηγοράκος: Είμαι υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου -Είναι μαχητής, έχει δοκιμαστεί, πρέπει να στηριχθεί

Υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου στην κούρσα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε ανοικτά ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Μιλώντας στο Κανάλι 1 του Πειραιά, ο κ. Γρηγοράκος κλήθηκε να σχολιάσει τα ευρήματα μιας νέας δημοσκόπησης για την εσωκομματική διαδικασία εκλογής ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ τον Νοέμβριο. Ερωτηθείς για το ποιον υποστηρίζει στην κούρσα των υποψηφιοτήτων, απάντησε ανοικτά: Τον Ανδρέα Λοβέρδο. Και εξήγησε γιατί. Οπως είπε, ο κ. Λοβέρδος «είναι ένας από τους καλύτερους κοινοβουλευτικούς, έχει επιστημονική επάρκεια, υποδομή, είναι μαχητικός, έχει συμβάλει καταλυτικά στην εκπόνηση ενός αυθύπαρκτου πολιτικού ρεύματος που λέγεται ΠΑΣΟΚ. Εχει δοκιμαστεί».

Ο Λ. Γρηγοράκος επισήμανε ακόμη ότι «ο Λοβέρδος είναι μαχητής, έχει δώσει εξετάσεις και πρέπει να στηριχθεί. Το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα φέρουν κάτι διαφορετικό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οπως υπογράμμισε, «το ζητούμενο σε αυτή τη διαδικασία το Νοέμβριο είναι η επιβίωση ενός πολυδύναμου ρεύματος που το αντιπροσώπευε και το εξέφραζε το ΠΑΣΟΚ σε προηγούμενο χρόνο, αλλά προσαρμοσμένο στην εποχή και με μέλλον. Οπως έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974. Το ΠΑΣΟΚ θέλει να ανανεωθεί σε ιδέες, θέλει ένα άλλο αφήγημα».

Ακούστε τις δηλώσεις Γρηγοράκου υπέρ Λοβέρδου:

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search