Ησαΐας Ματιάμπα: «Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου»

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Με ένα κείμενο στα social media,ο Ησαΐας Ματιάμπα θέλησε να εξομολογηθεί πως πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι μιας που έχασε τον πατέρα του. Ο τραγουδιστής με μια φωτογραφία αναφέρθηκε στους ανθρώπους που τον στήριξαν και έστειλε το δικό του μήνυμα. 

«Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου.. Κυρίως αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα , η οικογένειά μου (κι απ τις δυο πλευρές) και οι λιγοστοί μου φίλοι, με βοήθησαν και με βοηθούν να ξεπεράσω κάτι που δεν ξεπερνιέται.. Με λίγα λόγια.. Να χαίρεστε την κάθε σας στιγμή, να είστε κοντά στους δικούς σας (γονείς, παππούδες, φίλους) και μην το αφήνετε για αύριο! Η ζωή είναι μικρή!! Η ζωή είναι ωραία!! Αρκεί να το θες!! Ενωμένοι και αγαπημένοι θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια!! Υπομονή στις δυσκολίες της ζωής! Ο ήλιος δε θα αργήσει να φανεί.. Υ.Γ. Μη χάνετε την ελπίδα σας ακόμα κι αν αυτό φαντάζει απίθανο..»,έγραψε χαρακτηριστικά ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More