Καραμανλής: «Συμβασιοποιούμε έργα ύψους 3,2 δισ. ευρώ»

Την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση έχει κινηθεί στο μέτωπο των έργων υποδομής για τη χώρα, προχωρώντας στη συμβασιοποίηση όπως είπε, στα πρώτα δύο χρόνια διακυβέρνησης πρωτοβουλιών ύψους 3,2 δις ευρώ, εξέφρασε από τη βουλή, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Ε65, ο υπουργός Μεταφορών τόνισε πως: «στα 2 πρώτα χρόνια της κυβέρνησης μας συμβασιοποιήσαμε έργα 3,2 δισ. ευρώ».

Στον αντίποδα, όπως εξήγησε ο υπουργός, ο ΣΥΡΙΖΑ επί 4,5 χρόνια συμβασιοποίηση μόλις 800 εκατ. ευρώ δημόσια έργα. «Τότε που παίζατε στα ζάρια την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και μετά εσείς γυρνούσατε με σκυμμένο κεφάλι και υπογράφατε μνημόνια. Αυτοί είστε. Εμείς είμαστε η παράταξη που εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και υλοποιεί τα έργα που εσείς δεν μπορείτε», είπε απαντώντας στις επιθέσεις που δέχθηκε από εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νωρίτερα πάντως ο Χρ. Σπίρτζης επιτέθηκε στην κυβέρνηση αμφισβητώντας. Αφού δήλωσε την ικανοποίησή του για τ’ ότι ολοκληρώνεται ένα μεγάλο έργο υποδομής, άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης για τον τρόπο που διαχειρίζεται τους οδικούς άξονες. «Φέρατε τροποποίηση να μην παραδοθεί όλο το έργο αλλά τα 14 χλμ. Στις 3/12 θα παραδώσετε το νότιο τμήμα; Με ποιανού ευθύνη δεν έχουν ξεκινήσει;», αναρωτήθηκε.

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search