Καυγάς Κεγκέρογλου-Κεφαλίδου για την αξιόλογη εκπαιδευτικών: «Η συντρόφισσα μας αδικεί»

Διαφώνησαν, μέσω Twitter, οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου και Χαρά Κεφαλίδου για την υπερψήφιση των διατάξεων του νομοσχεδίου για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Η βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Παιδείας Χαρά Κεφαλίδου σημείωσε, σε ανάρτησή της, ότι η στήριξη που πρόσφερε το ΚΙΝΑΛ, σε αυτή τη μεταρρύθμιση, θα μπορούσε να είναι πιο τολμηρή.

Με την θέση της διεφώνησε, μέσω Twitter, ο συνάδελφός της Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος έγραψε:

«Το Κίνημα Αλλαγής ψήφισε όλες τις διατάξεις της αξιολόγησης, πλην μιας που την υπονομεύει! Η σ.Χαρά, δικαιολογείται να μας αδικεί, αφού δεν πήρε μέρος στη συζήτηση του ν/σ για την εκπαίδευση για λόγους υγείας & ως φαίνεται δεν άκουσε την τοποθέτηση του εισηγητή μας. #υγεία», έγραψε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολόκληρη η τοποθέτηση της Χαράς Κεφαλίδου για την αξιολόγηση στην εκπαίδευση:

«Η αξιολόγηση στην εκπαίδευση ψηφίστηκε και από σήμερα είναι Νόμος του Κράτους.

Ως Κίνημα Αλλαγής, θα μπορούσαμε καλύτερα, περισσότερα, αποτελεσματικότερα, όπως σηματοδότησε η πορεία μας: N 2525/1997 Γεράσιμος Αρσένης, Ν 2986/2002 Πέτρος Ευθυμίου, Ν 3848/2010 Άννα Διαμαντοπούλου.

Θα μπορούσαμε με τόλμη να υπερασπιστούμε την πατρότητα ενός νόμου, που το πνεύμα του καλλιεργεί την αναγκαία κουλτούρα για το αύριο της χώρας.
Στο παρελθόν, η Νέα Δημοκρατία δεν ήταν έτοιμη. Καταψήφιζε.

Σήμερα, με χρονοκαθυστέρηση, υιοθετεί διατάξεις εκείνων των Νόμων, των δικών μας.

Ως πολιτικός χώρος που πίστεψε στην αξιολόγηση, θα μπορούσαμε χωρίς βαρίδια, χωρίς να χαρίσουμε την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση σε κανέναν, να τιμήσουμε την ιστορία μας».

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search