Κρήτη: Η έκπληξη από μαθήτριες της Δ’ Δημοτικού στη Νίκη Κεραμέως -Τι ζήτησαν από την υπουργό Παιδείας [εικόνες]

Στα Χανιά την Παρασκευή το πρωί, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως πραγματοποίησε επίσκεψη, πηγαίνοντας σε διάφορα σχολεία.

Μεταξύ των σχολείων που επισκέφτηκε ήταν και εκείνο του 11ου Δημοτικού Σχολείου στα Χανιά, συνοδευόμενη από τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Πόπη Ψαρουδάκη- Κασωτάκη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αντώνη Βαρδάκη και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Εμμανουήλ Τζανακη.

Η έκπληξη από μαθήτριες της Δ’ Δημοτικού στην υπουργό Παιδείας

Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το flashnews, συνομίλησε με τους μαθητές και τον Σύλλογο Διδασκόντων τριών σχολείων, ενώ την περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη καθώς την αιφνιδίασαν μαθήτριες της Δ’ τάξης του Δημοτικού, την ώρα της συνεδρίασης με το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Νίκη Κεραμέως μαθήτριες σχολείο κρήτη

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζήτησαν από την υπουργό να τους επισκεφθεί ξανά

Όπως αναφέρεται, εμφανίστηκαν και της διάβασαν μια επιστολή με την οποία της έκαναν έναν μικρό απολογισμό της δύσκολης φετινής χρονιάς, αλλά της τόνισαν ότι είναι πολύ ευχάριστο που η νέα χρονιά αναμένεται να πραγματοποιηθεί κάτω από ευνοϊκότερες συνθήκες και μάλιστα, με νέα μαθήματα που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον στους μικρούς μαθητές. Τόνισαν δε στην υπουργό να τους επισκεφθεί ξανά.

Νίκη Κεραμέως μαθήτριες σχολείο κρήτη

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search