Κυβερνητικές πηγές για το αίτημα Τσίπρα: Γιατί να κηρύξουμε αργία μόνο τη Δευτέρα; -«Λαϊκισμός και γραφικότητα πάνε χέρι-χέρι»

Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζουν οι κυβερνητικές πηγές την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να κηρυχθεί αργία η Δευτέρα λόγω της κορύφωσης του καύσωνα στη χώρα τη συγκεκριμένη ημέρα.

Πηγές του Μαξίμου αναφέρουν: «Ο επερχόμενος καύσωνας, όπως προβλέπουν οι επιστήμονες, θα αποτελέσει μια δοκιμασία για όλους. Η κυβέρνηση έχει δώσει εντολή σε όλες τις υπηρεσίες να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνέπειών του κι έχει θέσει σε επιφυλακή κρίσιμους τομείς της κρατικής μηχανής.

»Αποτελεί, όμως, ταυτόχρονα και ένα τεστ πολιτικής σοβαρότητας, στο οποίο ξανά δεν πιάνει τη βάση ο κ. Τσίπρας, ο οποίος ζητάει… να κηρυχθεί αργία η Δευτέρα. Γιατί μόνο η Δευτέρα; Και με ποια καιρικά φαινόμενα θα κηρύσσονται αργίες; Μόνο με καύσωνα ή και με χιόνι ή με χαλάζι; Λαϊκισμός και γραφικότητα πάνε χέρι-χέρι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νωρίτερα, και έπειτα από επικοινωνία του με τον διευθυντή και πρόεδρο του Δ.Σ. του Αστεροσκοπείου Αθηνών, καθηγητή Μανώλη Πλειώνη, ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει μια ανάρτηση στα social media με την οποία καλούσε την κυβέρνηση να κηρύξει αργία τη Δευτέρα, λόγω του καύσωνα.

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search