Λιβανός: Να διαφημίσουμε τον διατροφικό μας πλουραλισμό και τη μοναδικότητά των ελληνικών προϊόντων σε όλον τον κόσμο

Βασικός στόχος του ΥΠΑΑΤ είναι να διαφημίσει τη μοναδικότητα των ελληνικών προϊόντων σε ολόκληρο τον κόσμο και να καταστήσει την ελληνική διατροφή brand name μοναδικής αξίας. Αυτό τόνισε ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Σπήλιος Λιβανός στον χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια του 5ου webinar της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εμπορίου & Eπιχειρηματικότητας για το «εμπόριο και την αγροδιατροφή».

Ο υπουργός στάθηκε στην αξία της εξωστρέφειας που θα πρέπει να διέπει την ελληνική παραγωγή: «Βασικός μας στόχος είναι να επανατοποθετήσουμε τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά στις αγορές του εξωτερικού και να διαφημίσουμε τον διατροφικό μας πλουραλισμό και τη μοναδικότητά των ελληνικών προϊόντων σε όλον τον κόσμο» τόνισε και σημείωσε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όλα αυτά τα προϊόντα, και όχι μόνο, ενσωματώνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του τόπου μας, του πολιτισμού μας και των παραδόσεων της ελληνικής υπαίθρου, συγκροτώντας μια μοναδική διατροφική παρακαταθήκη. Μια παρακαταθήκη που οφείλουμε να ενισχύσουμε, να αναδείξουμε και να προστατεύσουμε. Τα προϊόντα μας, τα προϊόντα της ελληνικής γης, της ελληνικής κτηνοτροφίας και αλιείας, είναι προϊόντα διατροφικής υπεροχής που καθιστούν την Ελληνική Διατροφή και γαστρονομία ένα brand μοναδικής αξίας. Και σε αυτήν την προσπάθεια σάς θέλουμε όλους μαζί. Για να δώσουμε μέσα από την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας ώθηση στα προϊόντα μας να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Και εδώ είμαι σίγουρος ότι ο ρόλος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας μπορεί να σταθεί εξαιρετικά σημαντικός, καθώς συμβάλετε καθοριστικά στο εμπόριο και την επιχειρηματικότητα στη χώρα».

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search