Μετά τον Καρανίκα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε εύσημα και στον Λευτέρη Κρέτσο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο μόνος πολιτικός που κάνει κάτι πρωτοφανές: μοιράζει επαίνους σε κυβερνητικά στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης, όταν έχουν κάνει κάποιο έργο, παρότι υπήρξαν πολιτικοί του αντίπαλοι και έχει συγκρουστεί μαζί τους.

Έτσι, μετά τον δημόσιο έπαινο προς τον Νίκο Καρανίκα και την ιδιωτική συνάντηση που είχε με τον πρώην σύμβουλο στρατηγικής του Αλέξη Τσίπρα, για τη συμβολή του στο θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης, χθες αναγνώρισε δημοσίως και το έργο του Λευτέρη Κρέτσου, πρώην υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Παρότι ο κ. Κρέτσος υπήρξε δεξί χέρι του Νίκου Παππά, ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη έκανε και κάτι καλό: άνοιξε τον δρόμο για την προσέλκυση των κινηματογραφικών παραγωγών στην Ελλάδα. Αυτό ακριβώς επαίνεσε ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Επειδή εμένα μ’ αρέσει να προβάλλω τη συνέχεια του κράτους, την καλή συνεργασία και όχι μόνο τη σύγκρουση, να πω ότι επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ένας νόμος για την προσέλκυση τουριστικών παραγωγών. Είναι η φύση μου, ποτέ δεν κρίνω τι μου έκαναν οι προηγούμενοι… Εφτιαξαν έναν νόμο με τον κ. Κρέτσο που έδινε κάποια κίνητρα. Αυτά χρειάστηκαν και επέκταση και βελτίωση και το κάναμε με τον κ. Πιερρακάκη, αλλάξαμε τον νόμο με τον Κυριάκο και αυξήσαμε το rebate στο 40%», είπε μεταξύ πολλών άλλων ο κ. Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search