Μητσοτάκης: Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά γυρίζουν σελίδα -Με τελικό τίμημα τετραπλάσιο του αρχικού

Για κεφάλαιο ευημερίας και ανάπτυξης που ανοίγεται για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά κάνει λόγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε σχόλιό του, μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ο κ. Μητσοτάκης μιλά για επιτυχία, καθώς, εκτός από πολλούς υποψήφιους επενδυτές, το τελικό τίμημα ήταν τετραπλάσιο από το αρχικό.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Σήμερα τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά γυρίζουν μία δεκαετή σελίδα αβεβαιότητας και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο παραγωγικής δουλειάς, ανάπτυξης και ευημερίας. Τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της χώρας ξαναπιάνουν δουλειά, και γίνεται ένα ακόμα βήμα για την αναγέννηση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας», τονίζει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

«Η διαγωνιστική διαδικασία στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση ολοκληρώθηκε ήδη με επιτυχία. Με περισσότερους υποψήφιους επενδυτές από κάθε άλλη φορά. Και με τελικό τίμημα τετραπλάσιο του αρχικού, που συνολικά αγγίζει τα 78.000.000 ευρώ. Δύο χρόνια από την ημέρα που οι πολίτες μας έδωσαν την εντολή να πάμε τη χώρα μπροστά, κάνουμε πράξη το σύνθημά μας για περισσότερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους», προσθέτει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search