Μόνο ο Ζέρβας μιλάει αποκλειστικά για τα θέματα της Θεσσαλονίκης

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

 

 

Γράφει ο Ασυμβίβαστος

Δύο μήνες πριν από τις εκλογές για τον δήμο Θεσσαλονίκης, είναι ολοφάνερο πως ο μοναδικός υποψήφιος που επιχειρεί με κάθε τρόπο η συζήτηση να επικεντρωθεί στα θέματα της πόλης, ο διάλογος να αφορά αποκλειστικά σ’ αυτά, είναι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Επιμένει να βάζει σταθερά στην ατζέντα ζητήματα όπως η καθαρή και λειτουργική πόλη, στην οποία θα υπάρχει ευταξία και ποιότητα ζωής. Επικοινωνεί τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες της παράταξής του, αδιαφορώντας για προσωπικές ή κομματικές συγκρούσεις στις οποίες επιλέγουν να μεταφέρουν το ενδιαφέρον κάποιοι απ’ τους ανθυποψηφίους του.

Είναι ξεκάθαρο ότι η προεκλογική εκστρατεία του Κωνσταντίνου Ζέρβα έχει προγραμματικό βάθος κι αυτό το αντιλαμβάνονται οι πολίτες της Θεσσαλονίκης παρακολουθώντας τις συνεχείς παρεμβάσεις του για τα πραγματικά ζητήματα.

Επιθυμία του είναι η αντιπαράθεση να γίνει επί των θέσεων του καθενός από τους υποψηφίους δημάρχους για τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα δώσουν στην Θεσσαλονίκη την δυνατότητα να γίνει πόλος έλξης κεφαλαίων και επενδύσεων.

Το εμπόριο, οι αγορές, τα καταστήματα, ο ποιοτικός τουρισμός, τα γεγονότα που θα ενισχύσουν την εξωστρέφεια και θα τονώσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο για την Θεσσαλονίκη, είναι θέματα για τα οποία ο Ζέρβας αποδεικνύει καθημερινά πως τα γνωρίζει άριστα, όπως και την διαδικασία σχεδιασμού, προτεραιοτήτων και ιεραρχήσεων, η οποία ποτέ δεν υπήρξε στο παρελθόν.

Μέχρι στιγμής, ο επικεφαλής της παράταξης “Ναι στην Θεσσαλονίκη” καταφέρνει να κρατάει στην ημερήσια διάταξη την θεματολογία για την πόλη, παρά τις προσπάθειες των αντιπάλων του να κάνουν focus σε δημοσκοπήσεις, προβλέψεις στοιχηματικών εταιρειών, κομματικές στηρίξεις, σκληρές συγκρούσεις με αφορμή την ομάδα που υποστηρίζει και από την οποία υποστηρίζεται ο καθένας απ’ αυτούς, ή ποιος (οι) είναι ο επιχειρηματίας (ες) που τον (ους) στηρίζουν.

Αν τα καταφέρει μέχρι τέλους, ίσως, γλιτώσουμε απ’ αυτή την τοξικότητα, η οποία όλο και πιο πολύ απειλεί τις εκλογές για τον δήμο Θεσσαλονίκης…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More