Ολυμπιακός: Η απάντηση του Πέδρο Μαρτίνς στις φήμες που τον «στέλνουν» στη Σαουδική Αραβία

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Αρκετά ήταν αυτά που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης που είχε ο Πέδρο Μαρτίνς με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ένα από αυτά αφορούσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και το αν έχει μιλήσει με τους επιτελείς του συλλόγου σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

«Εγώ αγαπάω τον Ολυμπιακό. Δεν επρόκειτο να φύγω. Όταν είμαι ευτυχής κάπου, μένω εκεί. Κι εγώ είμαι πολύ ευτυχής εδώ», απάντησε ο Μαρτίνς σχετικά με το πρώτο ερώτημα, όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Και πρόσθεσε: «Σε αυτά τα πράγματα δεν βάζεις όρια. Δεν λες “θέλω τόσα χρόνια”. Απλά, αυτό που ισχύει με εμένα, είναι ότι αν δεν είμαι καλά κάπου, τότε φεύγω χωρίς άλλη σκέψη. Αυτό που θέλουμε είναι να δουλεύουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. είμαι ευτυχής στον Ολυμπιακό και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό που θα υπάρχει για τον τίτλο, δεδομένου ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις: «Θα το δούμε… Εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Είναι αλήθεια ότι αυτές οι ομάδες θα έχουν περισσότερο χρόνο να προετοιμάζουν τα παιχνίδια τους, αλλά και εμείς θα έχουμε άλλα θετικά στοιχεία από την παρουσία μας στο Champions League. Θα γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί με αυτά τα παιχνίδια κόντρα σε αντιπάλους πολύ υψηλού επιπέδου».


Διαβάστε περισσότερα>>

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More