Παράλληλο μηχανογραφικό για τους υποψήφιους του 2021 υποσχέθηκε ο Τσίπρας

Για κυνική εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων κατηγόρησε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ακόμα μία φορά την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι διαλύει τη δημόσια παιδεία και σκάβει το λάκκο της ελληνικής κοινωνίας.

Κατά τη συζήτηση του νέου νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει, έστω στο και πέντε, έστω για φέτος, την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, που στερεί τα όνειρα και το μεράκι χιλιάδων μαθητών για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Εκτίμησε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει δεσμεύτηκε και ξανά ότι, εάν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, θα καταργήσει την αθλιότητα της ΕΒΕ και θα επιχειρήσει να θεραπεύσει τις αδικίες της φετινής χρονιάς

Σύμφωνα με τον ίδιο, «τον Ιούλιο του 2022, εφόσον είμαστε στη διακυβέρνηση του τόπου», θα ανοίξει ένα παράλληλο μηχανογραφικό των υποψηφίων του 2021, πλαίσιο μεταγραφής σε ομοειδές τμήμα για όσους δεν μπήκαν σε τμήμα που ήθελαν και γεμάτες όλες τις θέσεις των ΑΕΙ.

Ο κ. Τσίπρας εξήγησε πως δεν πρόκειται για υπόσχεση του αέρα αλλά για πράξη αποκατάσταση δικαιοσύνης, που συνοδεύεται για δέσμευση και σχεδιασμό να δώσουμε βάρος στην Δευτεοβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search