Πλακιωτάκης για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ: Συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις για καλύτερη ποιότητα ζωής

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την ημέρα που η Νέα Δημοκρατία ανέλαβε τη διακυβέρνηση της Ελλάδας, ο Γιάννης Πλακιωτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Δύο χρόνια μετά την καθαρή εντολή της κοινωνίας, συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις που οδηγούν σε ανάπτυξη για όλους και καλύτερη ποιότητα ζωής και την ίδια στιγμή εντείνουμε τις προσπάθειες για να νικηθεί η πανδημία και να κερδίσουμε πίσω τη ζωή μας», τονίζει σε δήλωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο υπουργός Ναυτιλίας.

Ο κ. Πλακιωτάκης δηλώνει ότι «στο Υπουργείο Ναυτιλίας μετέχουμε στη μεγάλη προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις. Ενισχύουμε συνεχώς το Λιμενικό Σώμα, στηρίζουμε τη ναυτιλία και τους ναυτικούς, εκσυγχρονίζουμε το θαλάσσιο τουρισμό. Αξιοποιούμε τα λιμάνια μας. Δημιουργούμε αναπτυξιακή προοπτική για τα νησιά μας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, ο υπουργός Ναυτιλίας ευχαριστεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη του. «Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για την προσπάθεια τους. Ευχαριστώ όλες και όλους για τη στήριξη σας. Συνεχίζουμε», υπογραμμίζει.

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search