Πόθεν έσχες: Το 2019 ο Παύλος Πολάκης ίδρυσε ατομική επιχείρηση -Πόσα χρωστάει σε δάνεια

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στη δήλωση πόθεν έσχες του 2020 (χρήση 2019) εμφανίζεται να έχει ιδρύσει ατομική επιχείρηση με μηδενικό κεφάλαιο.

Παράλληλα στον πίνακα με τις συμμετοχές σε κάθε είδους επιχείρηση δηλώνεται η ύπαρξη ατομικής επιχείρησης της συζύγου του κ. Πολάκη, Θεοδώρας Τσούκα. Ωστόσο σημειώνεται πως στις παλαιότερες δηλώσεις πόθεν έσχες του Πάυλου Πολάκη δεν υπήρχε δηλωμένη συμμετοχή της συζύγου του σε εταιρεία αν και όπως φαίνεται η επίμαχη ατομική εταιρεία λειτουργεί από το 2004.

Σε ό,τι αφορά τα εισοδήματα ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει συνολικά 40.991,25 ευρώ και η σύζυγός του 29,834,89 ευρώ.
Και οι δύο έχουν συμμετοχή σε 5 ακίνητα, ενώ ο κ.Πολάκης είναι κάτοχος ενός ΙΧ 3.165 κυβικών, 2 μοτοσυκλετών 1.170 και 125 κυβικών αντίστοιχα και ενός ταχύπλοου 9 μέτρων. Η σύζυγός του έχει στην κατοχή της ένα ΙΧ 1.300 κυβικών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός αυτών, ο κ. Πολάκης επιβαρύνεται με 3 δάνεια που εμφανίζουν υπόλοιπα ύψους περίπου 280.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα δόθηκα στη δημοσιότητα οι δηλώσεις που υπέβαλαν το 2020 πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές, εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, περιφερειάρχες και δήμαρχοι.

Το πόθεν έσχες του Παύλου Πολάκη

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search