Σήφης Βαλυράκης: Αιχμές Λοβέρδου για αργοπορία του Λιμενικού στις καταγγελίες περί εγκληματικής ενέργειας -Τι απάντησε ο Πλακιωτάκης

Την εμπιστοσύνη τόσο στο Λιμενικό όσο και στη Δικαιοσύνη, πως θα κάνουν αυτό που πρέπει και θα ολοκληρώσουν την έρευνα για τις αιτίες θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, εξέφρασε από τη Βουλή ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Απαντώντας σε κοινή ερώτηση του Ανδρέα Λοβέρδου και του Βασίλη Κεγκέρογλου, ο υπουργός Ναυτιλίας τόνισε πως η Δικαιοσύνη ακολουθεί τους δικούς της κανόνες, γιατί τα πορίσματά της πρέπει να είναι ακριβή, αντικειμενικά και δίκαια.

Ωστόσο, ο κ. Λοβέρδος εμφανίστηκε ενοχλημένος από το γεγονός ότι έχουν γίνει καταγγελίες εδώ και μήνες για τις αιτίες θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, αλλά υπήρξε αργοπορία από τις αρμόδιες αρχές. Μάλιστα, άφησε και αιχμές κατά του Λιμενικού Σώματος, ζητώντας τον πειθαρχικό έλεγχο των εμπλεκομένων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πλευρά του, ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως ο θάνατος δεν προήλθε από ατύχημα, αλλά από εγκληματική ενέργεια. Η ατμόσφαιρα βάρυνε τόσο, που ο κ. Λοβέρδος ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον προεδρεύοντα Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, λόγω της επιμονής του δεύτερου να μη δώσει επιπλέον χρόνο στον συνάδελφό του. «Είμαστε και από το ίδιο κόμμα! Ας μη γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος στον Οδ. Κωνσταντινόπουλο.

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search