Συγχαρητήρια Οικονόμου για την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά -Καρφιά στους συνδικαλιστές

Τα συγχαρητήρια του στην ελληνική αστυνομία και ειδικότερα στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, έδωσε από το βήμα της Βουλής, ο Λευτέρης Οικονόμου.

Απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Καμίνη, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη άφησε αιχμές κατά των συνδικαλιστών και ξεκαθάρισε πως η αστυνομία εκπροσωπείται θεσμικά.

«Να συγχαρώ την Δ/νση Ασφάλειας Αττικής και Εγκληματολογικών Ερευνών για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν και έτσι είχαμε χθες σε σύντομο χρονικό διάστημα την εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος που ανησύχησε την κοινή γνώμη. Με σύστημα, μεθόδευση και επιστημονική προσέγγιση προχωρούμε. Επιτελεί το Σώμα τα καθήκοντά του, να το εμπιστευτούμε και να το στηρίξουμε», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφερόμενος στους συνδικαλιστές αναγνώρισε πως υπάρχει ένα γενικότερο ζήτημα, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι εκπροσωπούν τον εαυτό και τις ενώσεις τους και όχι την ελληνική αστυνομία.

«Δεν εκπροσωπούν το Σώμα της ελληνικής αστυνομίας! Η αστυνομία εκπροσωπείται από αυτούς που προβλέπεται και νομιμοποιούνται να κάνουν ανακοινώσεις. Είναι γενικότερο θέμα το τι κάνουν οι συνδικαλιστές! Να ενημερώσω ότι οι αναφορές συνδικαλιστών εκπροσωπούν αυτούς και τις ενώσεις τους και όχι την αστυνομία που ενημερώνει θεσμικά», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες διοικητικού χαρακτήρα (όχι για τη συγκεκριμένη υπόθεση), ενώ και οι εισαγγελικές αρχές διερευνούν υποθέσεις που έχουν σχέση με την αρχή της μυστικότητας της ανακριτικής διαδικασίας.

Από την πλευρά του ο κ. Καμίνης, συνεχάρη την αστυνομία και σημείωσε με νόημα: ««επιχειρησιακά είναι μεγάλη επιτυχία. Επικοινωνιακά όμως υπάρχει πρόβλημα! Να δείτε πως θα διαχειρίζεστε αυτά τα θέματα, να υπάρχουν πρωτόκολλα, να μην υπάρχουν διαρροές και συνδικαλιστές που γυρνάνε στα κανάλια και παρεμβαίνουν με τρόπο εκεί που δεν έχουν δουλειά».

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search