Θεοχάρης: Το στοίχημα του τουρισμού φέτος θα κερδηθεί στην ποιότητα

Ο υπουργός Τουρσμού, Χάρης Θεοχάρης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την εξέλιξη της τουριστικής σεζόν στην Ελλάδα, από το βήμα του συνεδρίου του Economist. Χωρίς να θέλει να προβεί σε εκτίμηση για το σύνολο τoυ 2021, επισήμανε ότι το στοίχημα για φέτος θα κερδηθεί στο πεδίο της ποιότητας και όχι της ποσότητας.

Παράλληλα, ο αρμόδιος υπουργός έστειλε μήνυμα ασφαλούς παραμονής στην Ελλάδα των ξένων επισκεπτών της. «Ανοίγουμε, επειδή δεν χαλαρώνουμε και συνεχίζουμε υπεύθυνα και με αισιοδοξία να υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοχάρης.

Στα στοιχεία που δυναμώνουν την αισιοδοξία για μια καλύτερη χρονιά φέτος σε σχέση με πέρυσι, ο κ. Θεοχάρης στάθηκε στον πολύ μεγάλο αριθμό αεροπορικών πτήσεων από Αμερική εφέτος, αλλά και στις αυξημένες αεροπορικές συνδέσεις των αεροπορικών εταιριών με ελληνικούς προορισμούς. Μάλιστα, η Ελλάδα είναι νούμερο 1 ευρωπαϊκός προορισμός για τους Αμερικάνους εφέτος, όπως τονίστηκε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Τουρισμού, δια στόματος του αρμόδιου υπουργού, καλωσόρισε την απόφαση της Αγγλίας να μην επιβάλλει καραντίνα στους ταξιδιώτες του Ηνωμένου Βασιλείου όταν επιστρέφουν στην πατρίδα τους, από τις 19 Ιουλίου.

Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος του ελληνικού υπουργείου εφέτος, όπως επανέλαβε ο υπουργός Τουρισμού, περνά από την ισχυροποίηση του brand της, η επίτευξη του οποίου περνά από την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών, πάντα με παρονομαστή την υγειονομική ασφάλεια. Σε ό,τι αφορά, τέλος, το μέτωπο των κρατήσεων, αυτές και για την τρέχουσα περίοδο διαμορφώνονται μέρα με την μέρα.

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search