Θεοδωρικάκος: Η εκλογή Μητσοτάκη σηματοδότησε την ανανέωση, την ενότητα και την διεύρυνση

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μήνυμα για την επέτειο εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, έστειλε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θοδωρικάκος.

«Σαν σήμερα πριν πεντε χρόνια η ΝΔ γύρισε σελίδα με την ανάδειξη του Κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της. Μια εκλογή που σηματοδότησε την ανανέωση, την ενότητα , την διεύρυνση και την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων για να προχωρήσει η Ελλάδα στον 21ο αιώνα», έγραψε στο facebook o βουλευτής της ΝΔ.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως o Τάκης Θεοδωρικάκος διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην στενή ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την περίοδο διεκδίκησης της προεδρίας της ΝΔ, ενώ στη συνέχεια ορίστηκε Σύμβουλος Στρατηγικής του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, από τον Οκτώβριο του 2015 και Συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, από τον Οκτώβριο του 2016 έως τις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου και του Ιουλίου 2019.

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More