ΤΟ ΚΙΔΗΣΟ διαψεύδει δημοσίευμα για «μάζωξη» παπανδρεϊκών με φόντο τις διεργασίες στο ΚΙΝΑΛ

Κατασκευασμένες ειδήσεις, τις οποίες διέψευσε, καταγγέλλει το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών. Πρόκειται περί δημοσιεύματος ιστοσελίδας για μυστική σύσκεψη στελεχών και πρώην συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου, σχετικά με το ποιον θα στηρίξουν στην εσωκομματική μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών αναφέρει:

«Σήμερα, για πολλοστή φορά, γνωστή για την ”παραπολιτική” της ενασχόληση ιστοσελίδα, προβαίνει σε μια ακόμη κατασκευή, με τον τίτλο: ”Μυστική σύναξη Παπανδρεϊκών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ – Η φιλοδοξία Καστανίδη, η στάση Ρέππα και η έκπληξη από ΓΑΠ”.

Η ”είδηση” ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια και την πραγματικότητα, αφού ουδεμία τέτοια συνάντηση έγινε και, επομένως, ουδεμία τέτοια συζήτηση. Ωστόσο, η σημερινή δημόσια διάψευσή της κρίνεται αναγκαία, καθώς πρόσφατη επικοινωνία μας με συντάκτη της ιστοσελίδας και της ομώνυμης εφημερίδας, στον οποίο επισημάναμε τη συνειδητή απάτη με τα συνεχή ψέματα και τις κατασκευές, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, με ρυθμό τουλάχιστον μια κατασκευασμένη είδηση ανά εβδομάδα, όσον αφορά τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας πρακτικής που με τα ψέματα, την παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση παρέχει υπηρεσίες προς τη συντήρηση και ειδικότερα προς όσους ενδιαφέρονται για τη διατήρηση της υφιστάμενης κατάστασης πραγμάτων στην πολιτική ζωή της χώρας, που με τη σειρά της εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και κατεστημένα».

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search